Marelli

Múlt és tradíció

A cég 1964-ben alakult egy a 20-as évek óta működő kézműves üzemből, amit Giulio Marelli alapított.

A gyár székek és kanapék favázas szerkezeteinek gyártására specializálódott, majd a 60-as évek közepén kezdte el a kárpitozott fotelek és kanapék gyártását, amely nagy sikert hozott számára.

A cég a 90-es évek elejétől a közületi piac szereplői számára is gyárt bútorokat.

100% made in Italy

A Marelli termékek teljes mértékben Olaszországban készülnek. A cégben folyó folyamatos kutatási és fejlesztési tevékenység középpontjában az a kérdés áll, hogyan lehet az értékes kézműves tradíciót a modern technológiával ötvözni, és a piaci igényeknek megfelelő modern, kiváló minőségű termékeket előállítani.

A Giulio Marelli évek óta jelen van a legfontosabb európai és nemzetközi piacokon, folyamatosan részt vesz a szakma számára meghatározó nemzetközi kiállításokon és vásárokon. A Marelli termékeinek jelentős részét exportálja.

Cégfilozófia

A cég a kezdetektől fogva családi vállalkozásként működik. Kiváló minőség, folyamatos fejlesztés, pontosság, személyre szabott szolgáltatások alapvető értékek a cég számára. A piaci igényeknek megfelelő termékek gyártására, a vevők ismeretére nagy hangsúlyt helyez a vállalat.

Szolgáltatások

A termékfejlesztés és a gyártás középpontjában a vevői igények állnak, melyeket a gyártás és értékesítés teljes folyamatában figyelemmel kísérnek.

Minőség és fenntarthatóság

A Marelli cég minden terméke megfelel a legmagasabb minőségi standardoknak, legyen szó az alkalmazott anyagokról vagy a megmunkálás minőségéről. A termékfejlesztés során a teljes termékciklust figyelembe veszi a cég és az újrahasznosított vagy újrahasznosítható anyagok használatára nagy hangsúlyt helyez. A tervezés során arra törekszik, hogy a design igényeket és a fenntarthatósági szempontokat összeegyeztesse. A cég által használt poliuretán szivacs CFC-mentes, nem tartalmaz mérgező anyagokat, a gyártáshoz felhasznált fa PEFC-tanúsítvánnyal rendelkező erdőgazdaságokból érkezik, a bőr környezetvédelmi előírásokat szigorúan alkalmazó észak-olaszországi cserzőüzemekből érkezik.