Silent Gliss

Termékek

A Silent Gliss prémium kategóriás motoros és kézi mozgatású függöny- és belső árnyékoló rendszerek vezető gyártója. A folyamatos innováció, a legmagasabb minőségre való törekvés, kiváló design és az átlag feletti szolgáltatások a Silent Gliss számára magától értetődőek. A Silent Gliss célja, hogy a „termékpiramis csúcsán” elhelyezkedő termékeket gyártson a designt szerető, kifejezetten igényes ügyfelek számára. A Silent Gliss rendszerei mindig a vevő egyedi igényei szerint, méretre szabva készülnek. Az ablak formájától, méretétől függően mindig az ideális megoldást ajánlja a cég.

Kompetencia

Az új építészeti trendek és a designnal szemben támasztott fokozott elvárások a függönyözés terén kihívást jelentenek és kreativitást igényelnek. Napjaink legnagyobb kihívása, hogy a nappali fényt az épületekben okosan irányítsuk. Ennek érdekében a legmodernebb technológiát alkalmazza a Silent Gliss. Függönyrendszerei igény szerint motoros vezérléssel is kaphatók. Az elektromos vezérlés alkalmazása a belső árnyékolás terén egyre jobban központi témává vált.

Szolgáltatások

A Silent Gliss világszerte vezető építészekkel, belsőépítészekkel, közület- és irodaberendező cégekkel dolgozik együtt. Partnereit magasan kvalifikált szakértői csapata a belső árnyékolással, függönyözéssel kapcsolatban felmerülő kérdésben – a koncepció kialakításától a megvalósításig – teljes körűen támogatja.