WINI Büromöbel

Kiváló minőség, funkcionalitás, egyedi design

A WINI több mint 100 éves bútorgyártási tapasztalattal rendelkező közepes méretű családi vállalkozás, kiváló minőségű, felső-közép és felső kategóriás irodabútorokat gyárt.

A vállalat méretre szabott berendezési megoldásokkal, átfogó termékpalettával rendelkezik, továbbá vevőorientált szolgáltatásokat nyújt az iroda koncepciók kidolgozásához.

A WINI a Top 10 német irodabútor gyártó közé tartozik.

Jól átgondolt irodabútor rendszerek a fenntartható iroda berendezésért

A WINI számára a termékfejlesztés terén a legfőbb prioritást a rendszerben való gondolkodás jelenti. A WINI irodabútorokat rugalmas alakíthatóság és kombinálhatóság jellemzi, így azok a változó munkafolyamatoknak megfelelően könnyen átalakíthatók. A bútorok megfelelnek a fenntartható, hosszú élettartamú berendezési tárgyakkal szemben támasztott követelményeknek.

A maximális funkcionalitás mellett kiváló design és ökológikus kialakítás jellemzi az összes WINI terméket. A vállalat kiváló minőségű és innovatív termékekei elismeréseként számos német és nemzetközi design díjat kapott: pl. iF, red dot, PLUS X. A cég minden terméke jogosult továbbá a megkülönböztető „Quality Office“ védjegy használatára.

 WINI termékportfóliója innovatív megoldásokat nyújt korszerű irodák berendezéséhez, legyen szó open space irodákról, egyszemélyes irodákról, kombi vagy team irodákról: ehhez modulárisan felépíthető asztalkombinációk (workbenchek), egyszemélyes munkaállomások, projekt és team munkaállomások, nagyteljesítményű hangelnyelő panelek és térelválasztók, fix és mobil tároló bútorok, konferencia asztalok, recepciós bútorok állnak rendelkezésre.

A szériagyártásban készülő bútorokból az építőkocka-rendszernek köszönhetően kreatív berendezési megoldások alakíthatók ki: a modul elemekből a WINI teljesen speciálisan az ügyfelek igényeire szabott berendezési megoldásokat hoz létre.

Rugalmas, gyors, individuális, személyes

A legjobb megoldásra való törekvés a teljes gyártási-szállítói láncban megfigyelhető: 11 autonóm, felelős és team-orientált szervezeti egység dolgozik a WINI-nél a gyártás, szerelés és értékesítés területén. A rugalmas és gyorsan reagáló szervezetnek köszönhetően a WINI az egyedi vevői igényeket rövid szállítási határidőn belül ki tudja elégíteni. A WINI szakkereskedő partnereivel közösen már az első kapcsolatfelvételtől kezdve kompetens partnerként áll a vevők rendelkezésére. Az építészek, tervezők munkáját a WINI nagy tapasztalattal rendelkező iroda-berendezési tanácsadó csapata segíti.