Gyártó partnereink

Gyártó partnereink - Kizárólagos képviselet

Wiesner-Hager

Koncepció

Hogyan lehet az irodai munka hatékonyságát növelni és egyúttal arról is gondoskodni, hogy a munkatársak a munkahelyükön jól érezzék magukat – ezek azok a kulcskérdések, amelyek megoldásában számos iroda- és bútorkoncepció kialakításával segíti ügyfeleit a Wiesner-Hager.

A jövő irodáiban olyan egymástól elkülönülő, változékony munkakörnyezet kialakítására van szükség, amely képes támogató légkört biztosítani a munkatársak különböző feladataihoz. A rideg tér szerkezetek feloldódnak, az elvárásokat egyre intenzívebben a tevékenységek határozzák meg. A Tevékenység Alapú Munkavégzés (Activity Based Working) kifejezése soha nem volt még ennyire aktuális. A Wiesner-Hager biztosítja az alapkövet a New Work számára – rugalmas környezet, amely innovatív tereket biztosít az irodai munka különböző feladataihoz. A New Work kihívásainak eleget téve a gyártó teljesen új bútorkoncepciókat tervezett az irodák számra, amelyek tökéletesen integrálhatók az egyre hatékonyabbá váló vállalatok szervezeteibe.

A Wiesner-Hager az irodák, a kommunikációs- és a rekreációs terek koncepciójának kialakításakor és azok megvalósításakor a következő szolgáltatásokat kínálja: iroda létrehozásával kapcsolatos komplex tanácsadás, belsőépítészet, bútorozás. Ennek a pozícionálásnak köszönhetően a nemzetközi piacon is sikerrel működő Wiesner-Hager évek óta Ausztria piacvezetője az iroda- és közületi székek gyártásában és forgalmazásában.

Ökológia és fenntarthatóság

A Wiesner-Hager a környezetvédelem tekintetében mindig egy lépéssel előbbre jár a versenytársaihoz képest. Világszerte az egyetlen olyan bútorgyártó vállalat, amely ISO 14025 minősítéssel rendelkezik és Környezetvédelmi Terméknyilatkozatot (EPD, Environmental Product Declaration) biztosít termékei mellé. A nyilatkozat tartalmazza az anyagösszetétel meghatározását, a termék környezetre gyakorolt hatását és az újrahasznosítás lehetőségeit. 

A lakkozási eljárás során csak vízalapú anyagok használata és a fahulladékkal működtetett, saját tulajdonban álló erőmű működtetése csak két olyan további lépés, amelyekkel a gyártó meg kívánja óvni a környezetet a következő generációk számára.

Minőség és megbízhatóság

A Wiesner-Hager minőséggel szemben állított követelményei – melyek évtizedek óta jellemzik –a minőség iránti valós elköteleződést tükröznek, amely túlmutat pusztán a termékek minőségén. A minőség azt a meggyőződést és hozzáállást fejezi ki, amely a vállalat minden szolgáltatási területét áthatja és irányítja. A több évtizedes know-how, a legkorszerűbb gyártási folyamatok és az ember és környezet iránti felelősség kapcsolata garantálja a biztonságot a Wiesner-Hager vásárlók számára.

Rugalmasság

A Wiesner-Hager nagyfokú rugalmasságot biztosít a technológia célzott használatának alkalmazásával: A megrendelt bútorok a legmagasabb fokú folyamatbiztosítással, hatékonysággal, precizitással és innovatív gyártói technikákkal készülnek. A termelés központja Ausztria, ennek köszönhetően a gyártó magasfokú rugalmasságot ér el a gyártás minden fázisát tekintve. A folyamatok gyors és dinamikus alakításával a Wiesner-Hager vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy a legkiválóbb terméket kapják.

Testreszabás

A gyártás során az elsőosztályú minőség biztosítása egy dolog. Olyan bútorokat tervezni, amelyeknek lelke van és az ügyfelek legmagasabb ergonómiai igényeinek felel meg, egy másik. A Wiesner-Hager a modern szolgáltatás menedzsment révén egyfelől kiaknázza a sorozatgyártásban rejlő előnyöket, ugyanakkor nagy teret biztosít ügyfelei egyéni személyiségének és identitásának. Tapasztalt fejlesztő csapata hozzájárulásával ügyfelei igényeihez igazítja termékeit. Ennek az együttműködésnek köszönhetően születik meg a kiemelkedő termékminőséggel rendelkező egyedi bútor

WINI Büromöbel

Kiváló minőség, funkcionalitás, egyedi design

A WINI több mint 100 éves bútorgyártási tapasztalattal rendelkező közepes méretű családi vállalkozás. Mára a Top 10 német irodabútor gyártó közé tartozik, kiváló minőségű, felső-közép és felső kategóriás irodabútorokat gyárt. A vállalat egyedi igényekre szabott berendezési megoldásokkal, átfogó termékpalettával rendelkezik, továbbá vevőorientált szolgáltatásokat nyújt az iroda koncepciók kidolgozásához.

Jól átgondolt irodabútor rendszerek – fenntartható iroda berendezés

A WINI számára a termékfejlesztés terén a legfőbb prioritást a rendszerben való gondolkodás jelenti. Az irodabútorokat rugalmas alakíthatóság és kombinálhatóság jellemzi, így azok a változó munkafolyamatoknak megfelelően könnyen átalakíthatók. A bútorok megfelelnek a fenntartható, hosszú élettartamú berendezési tárgyakkal szemben támasztott követelményeknek.

A WINI termékportfóliója innovatív megoldásokat nyújt a korszerű irodák berendezéséhez, legyen szó open space irodákról, egyszemélyes irodákról, kombi vagy team irodákról: ehhez modulárisan felépíthető asztalkombinációk (workbench), egyszemélyes munkaállomások, projekt és team munkaállomások, nagyteljesítményű hangelnyelő panelek és térelválasztók, fix és mobil tároló bútorok, konferencia asztalok, recepciós bútorok állnak rendelkezésre.

A szériagyártásban készülő bútorokból az építőkocka-rendszernek köszönhetően a WINI teljesen speciálisan az ügyfelek igényeire szabott berendezési megoldásokat alakít ki.

WINI Design: megkülönböztető, funkcionális, tökéletesen kidolgozott 

A Német Design Tanács tagjaként a WINI tisztában van azzal a felelősséggel, mit is jelent elsőosztályú termékeket gyártani. A WINI Design hosszútávon is kiállja az idő próbáját: maximális funkcionalitás, egyedi és szembeötlő karakterjegyek, ökologikus kialakítás és megkülönböztető formavilág jellemzi. A vállalat kiváló minőségű és innovatív termékei elismeréseként számos német és nemzetközi design díjat kapott: Német Design Díj, Red Dot Díj, iF Design Díj, PLUS X Díj. A cég minden terméke jogosult továbbá a megkülönböztető „Quality Office“ védjegy használatára, amely tanúsítja a kiváló minőségű termékek és a folyamatos fejlesztés mellett való elköteleződését.

 

Rugalmas, gyors, individuális, személyes

A legjobb megoldásra való törekvés a teljes gyártási-szállítói láncban jelen van: 11 autonóm, felelős és team-orientált szervezeti egység dolgozik a WINI-nél a gyártás, szerelés és értékesítés területén. A rugalmas és gyorsan reagáló szervezetnek köszönhetően az egyedi vevői igényeket rövid szállítási határidőn belül ki tudja elégíteni. Szakkereskedő partnereivel közösen már az első kapcsolatfelvételtől kezdve kompetens partnerként áll a vevők rendelkezésére. Az építészek, tervezők munkáját nagy tapasztalattal rendelkező iroda-berendezési tanácsadó csapata segíti.

Gyártó partnereink - További partnereink

Silent Gliss

Termékek

A Silent Gliss prémium kategóriás motoros és kézi mozgatású függöny- és belső árnyékoló rendszerek vezető gyártója. A folyamatos innováció, a legmagasabb minőségre való törekvés, a kiváló design és az átlag feletti szolgáltatások a cég számára magától értetődőek. A Silent Gliss célja, hogy a „termékpiramis csúcsán” elhelyezkedő termékeket gyártson a design-t szerető, kifejezetten igényes ügyfelek számára. A Silent Gliss rendszerei minden esetben a vevő egyedi igényei szerint, méretre szabva készülnek. Az ablak formájától, méretétől függően mindig az ideális megoldást ajánlja a cég.

Kompetencia

Az új építészeti trendek és a design-nal szemben támasztott fokozott elvárások a függönyözés terén kihívást jelentenek és kreativitást igényelnek. Napjaink legnagyobb kihívása, hogy a nappali fényt az épületekben okosan irányítsuk. Ennek érdekében a Silent Gliss a legmodernebb technológiát alkalmazza. Függönyrendszerei igény szerint motoros vezérléssel is kaphatók. Az elektromos vezérlés alkalmazása a belső árnyékolás terén egyre inkább központi témává válik.

Szolgáltatások

A Silent Gliss világszerte vezető építészekkel, belsőépítészekkel, közület- és irodaberendező cégekkel dolgozik együtt. Partnereit magasan kvalifikált szakértői csapata a belső árnyékolással, függönyözéssel kapcsolatos kérdésekben – a koncepció kialakításától a megvalósításig – teljeskörűen támogatja.