LIGHTUP

Csúcsdesign megfizethető áron

A LightUp modern és minimalista megjelenése a forma és a funkció elegáns kombinációja. A szék minden egyes részlete funkcióval bír– semmi sem felesleges. A kényelem és az ergonómiai minőség elvárásait szem előtt tartva a forgószék minden kiviteli variációja az optimális tervezés eredménye.

A LightUp szék háttámlája hálós vagy kárpitozott variációban rendelhető. A kárpitozott változat kényelmes, puha megtámasztást biztosít a gerinc számára. A textilkollekcióban különböző anyagok és színek állnak rendelkezésre, így a szék könnyen alkalmazkodik a különböző belső terek atmoszférájához. A magas minőségű háló alkalmazásának köszönhetően a hálós háttámlájú székek rendkívül rugalmasak, a hátat több ponton megtámasztják és egyúttal légáteresztőek.

A LightUp formavilága és technikai megoldásai lehetővé teszik, hogy a szék minden irodai térben alkalmazható legyen. A gyártó célja egy kényelmes és esztétikus székcsalád megalkotása volt azon felhasználók számára, akik hosszú munkaórákat töltenek ülve egy munkaállomás mellett.