R12

A mozgás új formája

Az R12 újfajta mozgáskultúrát hoz az irodai élet mindennapjaiba. A forgószék egyesíti a komfort-szinkronmechanika kiforrott ergonómiai előnyeit az innovatív ERGO-BALANCE technológiával, ami a felhasználók számára teljes – 360 -ban történő – mozgásszabadságot biztosít minden irányban, miközben a szék optimálisan megtartja a testet.

Az R12 filigrán és elegáns megjelenését a háttámla vizuálisan markáns lamella rendszere még inkább kihangsúlyozza. A lamella rendszer rugalmas és első osztályú megtámasztást biztosít az emberi hát számára, miközben a légáteresztésnek köszönhetően az üléskomfort még kellemesebbé válik.

A szinkronmehanika az ülés és a háttámla finoman összehangolt mozgásával dinamikus ülést biztosít. A szék lehetővé teszi az ülésmélység valamint a háttámla rugóerejének gyors beállítását, annak érdekében, hogy a szék a test magasságához és súlyához egyszerűen hozzáigazítható legyen. Az innovatív ERGO-BALANCE-3D technológia (opcionális) egészségesebb pozícióban való ülést biztosít, és a – a gimnasztikai labdához hasonlóan – hozzájárul ahhoz, hogy a test folyamatosan aktív maradhasson, még ülés közben is.
Az R12 nem csak a dinamikus ülés eszköze. A székcsalád dizájn megoldásai megannyi lehetőséget rejtenek magukban, és biztosítják az elegáns bútorozási koncepciók megalkotását. Az R12 tökéletes megoldás a szervezeti kultúra esztétikai és funkcionális megjelenítésére a különböző iroda típusokban: legyen szó akár vezetői akár operatív munkaállomásról.