WINEA ECO

Az ECO asztalrendszer egyenes vonalú, ergonomikus, kevés elemből áll, és tartalmazza a legfőbb funkciókat: a WINEA ECO asztalrendszer anyaghasználata és dizájnja kiváló, mindez kifizetődő áron. Az ECO ideális alap bútorrendszer minden fajta munkahely kialakításához.

Az asztalrendszer kompakt koncepciójának köszönhetően – háromféle lábszerkezet (4-, C- és T-láb) közül választhatunk, továbbá fix bútorelemek és kiegészítők állnak rendelkezésre – teljesen különböző berendezési megoldások hozhatók létre. Kialakíthatunk vele egy-, kétszemélyes- és team irodákat, tárgyalókat, konferencia termeket, valamint ún. workbench-eket.

A WINEA ECO megfelel a legújabb EU-Normáknak (EN 527-1:2011). Az asztalok magasságának beállítása 65 és 85 cm között egy szerszám segítségével vagy pedig a C-és T-lábú asztalok esetében felár ellenében kérhető tekerőkarral történik. A többfunkciós asztalrendszert 65 és 125 cm között elektromotorral állítható, ergonomikus ülő-álló asztal egészíti ki, mely beépített ütközés-gátlóval rendelkezik.

WINEA ECO az individualistáknak: WINEA ECO asztallapjainak a szélessége, a lábszerkezet, a kábelcsatornák és a homloklapok a megadott minimális és maximális méreteken belül egyedi igények szerint megadott méretben milliméter pontosan megtervezhetők és rendelhetők.

A kivitel részletei és opcionálisan rendelhető kiegészítők: elhúzható asztallap, funkciós-sín, homloklap, harmadik munkaszint (sín vagy panel), hangelnyelő elemek, kábelkivezető nyílások, felhajtható kábelfedél, kábelcsatorna, függőleges kábelfelvezető, kábel elválasztók, CPU-tartó, nyomtatótartó, monitortartó kar.