WINEA FLOW

Letisztult formavilág és technikai innováció különbözteti meg az új WINEA FLOW-t más asztalrendszerektől. A német WINI és a tervező Uwe Sommerlade együttműködéséből született ülő/álló asztalrendszer semmilyen kívánnivalót nem hagy maga után.

„Okosabban. Gyorsabban. Szebben. Alkotni.” mottó égisze alatt a középpontban a felhasználó és a felhasználóbarát kezelés áll. A lekerekített, fekete kezelőpanel ön-beállító funkcióval rendelkezik. Tökéletesen belesimul az asztallap síkjába, és a felhasználót arra ösztönzi, hogy minél többször változtasson a testtartásán. A redukált és egyszerű kezelőelem célja, hogy megnövelje az asztal funkcióinak használatát. Az aktivitást serkentő asztalrendszer alapötlete az Active Office Award 2018 zsűrijének figyelmét is felkeltette.

A WINEA FLOW további különlegessége az emelkedő kábelcsatorna, amivel megvalósítható az egyszerű és átlátható kábel menedzsment. Az újfejlesztésű emelkedő kábelcsatorna szinkronban emelkedik és ereszkedik az elhúzható asztallappal.

A WINEA FLOW egy másik kiváló funkciója az asztalmagasság gyors-beállítása (65-125 cm között), amely egy olyan motorral (HV+) történik, ami kétszer gyorsabban végzi el az asztal ülő pozícióból álló pozícióba történő beállítását, mint egy szokványos motor a motorikusan beállítható asztalok esetében. A magasság beállítás egy könnyű start/stop automatikával és integrált borulás elleni védelemmel (PIEZOTM) készül. Nagyon csendesen és nagyon kevés energiafelhasználás mellett (0,1 Watt) üzemeltethető.

A WINEA FLOW letisztult és organikus formavilágával tűnteti ki magát a többi asztalrendszer közül. A klasszikus T-láb, az otthonos hangulatot teremtő A-láb masszívfa támasztókkal vagy a panel lábszerkezet – amelyben a kábelezés könnyen elrejthető – teszik lehetővé, hogy a WINEA FLOW bármely kortárs irodai környezetben alkalmazható. Ezeknek a jellemzőknek köszönhetően a program elnyerte az AIT Office innovációs díját.

A WINEA FLOW individuális megoldásokkal is szolgál. Mint minden termék, a WINI ezen rendszere is megannyi személyre-szabható kiegészítővel és funkcióval rendelhető.