WINEA MATRIX

Tökéletes dizájn, tökéletes rend az irodában: a WINEA MATRIX több mint irattároló. Tiszta vonalak és formák és bőséges tárolóhely.

A tökéletes dizájnnal a WINEA MATRIX tökéletes rendet teremt az irodában. Az okos tárolórendszer az irodában úgy szervezi a tárolásra rendelkezésre álló teret, ami a felhasználó egyéni munkavégzési módszerének megfelel: strukturál és számos kényelmi megoldást nyújt maximális funkcionalitás mellett, és sok szabadságot az egyéni igények szerinti berendezéshez. A WINEA MATRIX így sokkal több, mint irattároló.

A moduláris rendszer különálló korpuszokból épül fel, amelyek tetszés szerint összeállíthatók. Tükör szimmetrikusan egymásra helyezve a tárolórendszer mindkét oldalról használható – a látványban veszteség nélkül. Az azonos fugaképzésnek köszönhetően a WINEA MATRIX hátoldala ugyanolyan szép, mint az eleje.

Szekrényvariációk: polc, tolóajtós szekrény, rolós szekrény, nyílóajtós szekrény, gardróbszekrény, függőmappa-tárolós szekrény, kombiszekrény, „gyógyszertári” szekrény, kiegészítő szekrény, caddy, könyöklő pult, technikai eszközök tároló konténerei.

A kivitel részletei és opcionálisan rendelhető kiegészítők: recepciós elem, ülő-elem, rátétszekrény, oldal-, sarok- és tető lezáró elem, hangelnyelő frontok, széles fiókok, flipchart-ok.