WINEA MAXX

Az egyedi igények szerint kialakított WINEA MAXX-ot tiszta korpusz dizájn, valamint hosszú élettartamú és fenntartható anyaghasználat jellemzi. A konstruktívan kialakított méretek, egységes fugakép, nagyfokú modularitás és minden szekrénytípusnál azonos korpuszmélység (45cm) jellemző. Célzott vizuális hangsúlyok képezhetők a különböző dekorok vagy furnérok kombinálásával, a korpusz alja, fedlapja, az oldallapok és frontok tetszőlegesen választhatók. A moduláris rendszer lehetővé teszi szekrénykombinációk tetszőleges kialakítását maximum 7 rendező magasságig. A szekrények mindkét oldalról történő használata érdekében az egyes korpuszok egymás tükörképeként is elhelyezhetők. A különböző frontvariációknak köszönhetően a WINEA MAXX számos kialakítási lehetőséget biztosít az egyedi igények szerinti belsőépítészeti kialakításra.

WINEA MAXX az individualistáknak: a WINEA MAXX polcok, nyílóajtós szekrények, tolóajtós szekrények, rolós szekrények, akusztikus hátlapok magassága/szélessége/mélysége a megadott minimum- és maximum méreten belül teljesen egyedi igények szerint, milliméter pontosan a kívánt méretben tervezhetők és rendelhetők.

Szekrényvariációk: polc, tolóajtós szekrény lebegő ajtóval, tolóajtós szekrény, rolós szekrény, nyílóajtós szekrény, gardróbszekrény, függőmappa-tárolós szekrény, széles fiókos szekrény, kombiszekrények, „gyógyszertári” szekrény, kiegészítő szekrény, caddy.

A kivitel részletei és opcionálisan rendelhető kiegészítők: recepciós elem, ülő-elem, rátétszekrény, oldal-, sarok- és tető lezáró elem, hangelnyelő frontok.