WINEA PRO

A WINI 12 neves német építész közreműködésével fejlesztette ki a WINEA PRO irodabútor-programot. A PRO olyan asztalrendszer, amely a funkciót, a kényelmet és a tökéletes formai megoldásokat ötvözi, azaz a tökéletes munkahely kialakításának minden fontos elemét egyesíti. Időtlen és tiszta formák, funkciójában variábilis, használata egyszerű és kényelmes.

A PRO könnyen átalakítható, hosszú élettartamú, fenntartható asztalrendszer, amellyel az irodában mindenféle munkaterület jól berendezhető: ergonomikus egyszemélyes- és team irodák, tárgyalók, konferencia termek, workbench-ek, vezetői irodák.

A PRO egységes megjelenést és optimális funkcionalitást biztosít: az asztalrendszer választhatóan 4-, C-, T- lábszerkezettel vagy konténerbe csatlakoztatható lábbal, valamint egy speciális kialakítású ún. DUO munkaállomás is rendelhető.

A WINEA PRO megfelel a legújabb EU-Normáknak (EN 527-1:2011). Az asztalok magasságának beállítása 65 és 85 cm között választhatóan egyetlen gomb megnyomásával vagy szerszám segítségével vagy pedig a C-és T-lábú asztalok esetében tekerőkarral történik. A többfunkciós asztalrendszert 65 és 125 cm között elektromotorral állítható, ergonomikus ülő-álló asztal egészíti ki, mely beépített ütközés-gátlóval rendelkezik.

A rendszer 2010-ben Red Dot díjat kapott, és a Német Design Díjra is jelölték. 2012-ben a „kiváló minőség, design és funkcionalitás” kategóriákban megkapta a PLUS X Díjat, 2014-ben pedig a Német Design Díj „Special Mention“ elismeréssel díjazták.

WINEA PRO az individualistáknak: A WINEA PRO asztallapok szélessége, a lábszerkezet, a kábelcsatornák és a homloklapok a megadott minimális és maximális méreteken belül egyedi igények szerint megadott méretben milliméter pontosan megtervezhetők és rendelhetők.

A kivitel részletei és opcionálisan rendelhető kiegészítők: görgőn futó elhúzható asztallap, funkciós-sín, homloklap, harmadik munkaszint (sín vagy panel), hangelnyelő elemek, kábelkivezető nyílások, felhajtható kábelfedél, kábelcsatorna, függőleges kábelfelvezető, kábelelválasztók, CPU-tartó, nyomtatótartó, monitortartó kar.