WINEA SINUS

A WINEA SINUS akusztikai rendszer lehetővé teszi az optimális akusztikai térelválasztást az üzleti enteriőrökben – pontosan illeszkedve a szoba méretéhez, funkciójához, adottságaihoz és berendezéséhez. Legyen akár recepció, lounge, egy önálló munkaállomás vagy team iroda, open space iroda vagy konferenciaterem: a moduláris keret-rendszer rugalmasan használható akár mint térelválasztó paraván, rendszerező íróasztal panel vagy a mennyezetre szerelt függő panel, esetleg egy személy szabott akusztikus fali kép. A WINEA SINUS rendszer alapja egy nagyon stabil 52 milliméter vastag alumínium keret, amibe a hangelnyelő anyagokat illesztik. A rendszer különféle alap és kiegészítő elemekből épül fel különböző magasságban és szélességben, amelyek minden oldalról könnyen és rugalmasan összeilleszthetők. A szoba igényeitől és a kívánt hangelnyelés mértékétől függően a töltőanyag szabadon kiválasztható és utólagosan is kicserélhető. Egy újrahasznosítható poliészter filc mellett alternatívaként egy fém membránnal ellátott lap is választható a mélyebb hangok elnyelése érdekében. Így a WINEA SINUS személyre szabott hangelnyelési rendszert biztosít α = 0.8 és α = 1 között („B” hangelnyelési osztálytól „A” hangelnyelési osztályig) és minden irodai térben alkalmazható hangterelő vagy magas hatékonyságú hangelnyelő panelként.

WINEA SINUS az individualistáknak: a WINEA SINUS asztali panelek, paravánok és akusztikai fali képek magassága/szélessége a megadott minimális és maximális méreteken belül egyedi igények szerint megadott méretben milliméter pontosan megtervezhetők és rendelhetők.

A kivitel részletei és opcionálisan rendelhető kiegészítők: extrudált alumínium profillal készült keretszerkezet, textil borítású szegélyek, rendezősín, üvegelemek, tűzhető kárpitborítás, elválasztó fal, asztali elem, kiegészítő elemek, akusztikus fali képek, mennyezeti függő panelek, audio felszerelés (DYNAVOX kihangosító, 100 Watt-os erősítő, APPLE MC414Z/A Airport Express WiFi, kábelek)