WINEA SONIC

A WINI új irodai akusztikai rendszere a WINEA SONIC (design: Uwe Sommerlade), kerekded és nyúlánk formáival otthonos hangulatot teremt az irodában, ugyanakkor hatékony akusztikai szigetelést és vizuális takarást biztosít, így segítve a koncentrációt igénylő irodai munkafolyamatokat. A vékony és elegáns fali panelek egyértelmű struktúrát teremtenek a térben. Legyen szó munka, kommunikációs vagy várakozó terekről a WINEA SONIC alkalmazásával az iroda csendesebb, a koncentrációt igénylő munka hatékonyabb lesz, a privát szféra több teret nyer. A WINEA SONIC hangelnyelő tulajdonsággal rendelkezik és minimálisra csökkenti a zajterjedést. A modulárisan felépülő falrendszer rugalmas és különböző célokra használható: önálló falként, takaró vagy asztali paravánként, mennyezeti függőpanelként vagy görgőkkel ellátott mobil paravánként alkalmazható, amivel a tér az aktuális igényeknek megfelelően bármikor átrendezhető.
A WINEA SONIC teljesen új berendezési lehetőségeket teremt: kellemes, vékony formáival, nyúlánk széleivel bármelyik munkatérhez képes alkalmazkodni. A szövettel bevont alumínium keret hézagmentes megjelenéssel rendelkezik így egyedi méretben is és a WINEA MAXX tárolórendszerhez igazított méretben is választható.

Az akusztikai rendszer a beépített mágneses szervezősínekkel számos módon rendezhető. Az íróasztalra csatlakozó panel egy szabadon felhasználható harmadik szintet képez a munkaállomásnál és – mint a rendszer többi elemére jellemzően – többféle lehetőséget rejt: többek között rendszerező polcokkal, tolltartókkal, ruhaakasztókkal egészíthető ki vagy flipchart-ként használható.
A WINEA SONIC mennyezeti felfüggesztésként vagy a padló és a mennyezet közötti függőleges panelként is alkalmazható. A különböző anyagok és színek széles választéka határtalan lehetőségeket kínál és lehetővé teszi a vállalati identitás megjelenítését az irodai berendezés kialakítása során. A forrasztásmentes csőszerkezeten keresztül az alumínium profilhoz erősített szövet bármikor levehető és kicserélhető. Minden anyag könnyedén szétválasztható, így az újrahasznosítás környezetkímélő módon történik.

A WINEA SONIC egy olyan akusztikai rendszer, amely az optimális hangelnyelés érdekében a lényeges kérdéseket egyesíti: megjelenése tiszta és időtálló, multifunkcionális, tapintása vonzó és kellemes.